خواسته نیازمند برای حضور در پرسپولیس مانور تلویزیونی درویش برای بقا در پرسپولیس؟ ستاره ۲۲ ساله رقیب جدید سروش در پرسپولیس روز پرماجرای پرسپولیس در نقل و انتقالات| حضور ستاره سپاهان در اردوگاه سرخپوشان مهرداد محمدی به جباری اوکی داد| آماده بازی بازگشت مغز متفکر جباری کرونا گرفت پاتک سپاهان به آلومینیوم ایوب العملود به کار پرسپولیس نیامد برانکو: طارمی استثنایی و زیرک است مامه تیام از باشگاه استقلال دور شد| رضایت‌نامه ۵۰۰ هزار دلاری گندوز در راه عربستان؟ بلیت‌های استقلال و صنعت نفت، نیم‌بها شد نتیجه و ویدیوی خلاصه بازی فوتسال ایران و چین | بانوان فوتبالیست جهانی شدند ضرر یک‌میلیون‌دلاری شهریاری و سمیعی به استقلال| سکوت مدیران سابق در مقابل محکومیت‌ها خرید‌های پرسپولیس؛ بازسازی یا تسکین روانی؟ محکومیت ۴۰۶ هزار دلاری استقلال نتیجه و ویدئو خلاصه بازی والیبال فولاد سیرجان و اوساکا | ناکامی عطایی و شاگردانش در آسیا رازورمز احیای بارسلونا به دست ژنرال آلمانی میراث شوم فرگوسن در منچستریونایتد بیرانوند به استقلال می‌آید، حسینی لژیونر می‌شود
سرخط خبرها

راز قهرمانی‌های نکونام فاش شد | از جام حذفی تا سوپر جام

  • کد خبر: ۹۸۵۴۴
  • ۱۹ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۴:۵۱
راز قهرمانی‌های نکونام فاش شد | از جام حذفی تا سوپر جام
جواد نکونام بعد از کسب سوپر جام به علاقه‌اش در دایره مربیگری اشاره کرد و یاد آور شد که از دوران نوجوانی به فکر موفقیت در این عرصه بوده است.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، جواد نکونام بعد از قهرمانی در سوپر جام و اضافه کردن یک جام دیگر به ویترین افتخاراتش در فوتبال ایران، این جملات را به زبان آورده است: «: وقتی بازی می‌کردم به مربیگری علاقه داشتم. خدا حسین فرکی را حفظ کند و هر جا حضور دارد برایش آرزوی سلامتی دارم. سالی که شاگرد بلاژویچ بودم آقای فرکی به من گفت تمرینات این مربی را یادداشت کن. از همان زمان شروع به نوشتن کردم، شاید خیلی سن پایینی داشتم، ولی از هر ۱۰ تمرین یکی از آن‌ها را می‌کشیدم و یک چیزی از آن در می‌آوردم. هر چه جلوتر آمدیم علاقه ام بیشتر شد و سال ۲۰۱۰ اولین مدرک مربیگری را ام گرفتم. تمام تمرینات اوساسونا را به تاریخ دارم و به این کار علاقه دارم. امیدوارم در آینده اتفاقات خوبی رخ بدهد. هنوز اتفاقی نیفتاده و تازه کارم شروع شده است. من ۴ سال است مربی شده ام و فقط در ۲ تیم مربیگری کرده ام. چیزی که برای همه مربیان مهم است کار و تلاش است تا ببینند چه اتفاقی رخ می‌دهد.» 

نکونام مربیگری خود را الهام بخش متد مربیان بزرگ فوتبال ایران دانست و به نوعی دلیل قهرمانی‌هایش را در جام حذفی فصل پیش و سوپر جام این گونه بیان کرد: «اینکه من از آقای کی روش الگو برداری کرده باشم کاملا درست است، اما اینکه بگویم کاری را کپی کرده ام درست نیست. من با خیلی از مربیان کار کردم. من از جان فرانکو زولا هم کار یاد گرفته ام، چون حدود ۶ ماه شاگرد او در العربی بودم. خیلی از نکاتی را که یاد گرفتم از آقای کاماچو بود.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->