مدال برنز بسکتبالیست‌های ایران در کاپ ۲۰۲۵ آسیا تنهایی تلخ وحید امیری؛ پایان بی‌رحمانه برای یک قهرمان بی‌حاشیه پخش زنده بازی منچستریونایتد و آرسنال (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین شکست سنگین نوشاد عالمیان در مسابقات سوئد هاشمیان: باید برای منافع پرسپولیس تصمیم بگیرم پخش زنده بازی چلسی و کریستال‌پالاس در هفته اول لیگ انگلیس (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین نحوه خرید بلیت بازی پرسپولیس و فجر سپاسی در هفته اول لیگ برتر + لینک و قیمت چشمی راهی تبریز شد آسانی تا نیم فصل در کره مهاجم استقلالی بازی با پرسپولیس را از دست داد مهری پرسپولیسی‌ها را تهدید کرد تاریخ و ساعت بازی پرسپولیس و فجرسپاسی | رونمایی از سرمربی بوندس‌لیگایی حردانی و رضاییان، هردو در ترکیب اصلی برکناری تاجرنیا تکذیب شد| حاشیه‌ها علیه استقلال ساپینتو به بازیکنان استقلال: باید باخت سوپرجام را جبران کنیم ویدیو| درگیری علی هیبتی، مبارز ایرانی با فایتر مشهور روس! نتیجه و ویدئو خلاصه بازی منچسترسیتی و ولورهمپتون (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) | شروع پرقدرت پپ و هالند رفتار زننده هاشمیان با امیری در تمرین پرسپولیس| کاپیتان دور زمین می‌دود! ساعات حیاتی برای درویش و پرسپولیس معمای هاشمیان در پرسپولیس| سرمربی یا سپر مدیرعامل؟
سرخط خبرها

راز قهرمانی‌های نکونام فاش شد | از جام حذفی تا سوپر جام

  • کد خبر: ۹۸۵۴۴
  • ۱۹ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۴:۵۱
راز قهرمانی‌های نکونام فاش شد | از جام حذفی تا سوپر جام
جواد نکونام بعد از کسب سوپر جام به علاقه‌اش در دایره مربیگری اشاره کرد و یاد آور شد که از دوران نوجوانی به فکر موفقیت در این عرصه بوده است.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، جواد نکونام بعد از قهرمانی در سوپر جام و اضافه کردن یک جام دیگر به ویترین افتخاراتش در فوتبال ایران، این جملات را به زبان آورده است: «: وقتی بازی می‌کردم به مربیگری علاقه داشتم. خدا حسین فرکی را حفظ کند و هر جا حضور دارد برایش آرزوی سلامتی دارم. سالی که شاگرد بلاژویچ بودم آقای فرکی به من گفت تمرینات این مربی را یادداشت کن. از همان زمان شروع به نوشتن کردم، شاید خیلی سن پایینی داشتم، ولی از هر ۱۰ تمرین یکی از آن‌ها را می‌کشیدم و یک چیزی از آن در می‌آوردم. هر چه جلوتر آمدیم علاقه ام بیشتر شد و سال ۲۰۱۰ اولین مدرک مربیگری را ام گرفتم. تمام تمرینات اوساسونا را به تاریخ دارم و به این کار علاقه دارم. امیدوارم در آینده اتفاقات خوبی رخ بدهد. هنوز اتفاقی نیفتاده و تازه کارم شروع شده است. من ۴ سال است مربی شده ام و فقط در ۲ تیم مربیگری کرده ام. چیزی که برای همه مربیان مهم است کار و تلاش است تا ببینند چه اتفاقی رخ می‌دهد.» 

نکونام مربیگری خود را الهام بخش متد مربیان بزرگ فوتبال ایران دانست و به نوعی دلیل قهرمانی‌هایش را در جام حذفی فصل پیش و سوپر جام این گونه بیان کرد: «اینکه من از آقای کی روش الگو برداری کرده باشم کاملا درست است، اما اینکه بگویم کاری را کپی کرده ام درست نیست. من با خیلی از مربیان کار کردم. من از جان فرانکو زولا هم کار یاد گرفته ام، چون حدود ۶ ماه شاگرد او در العربی بودم. خیلی از نکاتی را که یاد گرفتم از آقای کاماچو بود.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->